Spirit

Jouw thuis weg van huis

De troeven van “Mas Magique”;

  • Je vertoeft in een uniek verblijf
  • Je ervaart er échte stilte en rust
  • Alle dagelijkse benodigdheden zijn voorzien

Met een hand op ons hart verzekeren we jou dat er geen 2e vakantieverblijf is zoals Mas Magique. We renoveerden alles handmatig en letten hierbij op elk detail. We maakten tijdens de renovatie bewust gebruik van natuurlijke materialen. Daarnaast stond ook duurzaamheid bij ons centraal. Zo werkten we met bestaande materialen en houtstructuren uit de oude mas die we verbouwden naar onder andere nieuwe kasten en bedden. Ook de schilderwerken in het vakantiehuis namen we op ons. Dit deden we op ambachtelijke wijze, na het volgen van enkele cursussen in Roussillon, het provincaalse dorp van de “okers”. En mocht de term ‘tadelakt’ jou iets zeggen, zal je tijdens je verblijf merken dat we ook dit ambachtelijk aanbrachten in verschillende ruimtes.

Door de unieke locatie, onze mas bevindt zich namelijk op de hoogste punt van de vallei, ervaar je hier rust en stilte zoals nooit tevoren. Enkel het geluid van de oorverdovende stilte en de plaatselijke Oehoe hoor je hier. Hier ervaar je pas echt wat deconnecteren en sereniteit is. 

Ook binnenshuis is alles tot in het detail voorzien om jou het de ultieme vakantie te bezorgen. Door alle dagdagelijkse benodigdheden te voorzien, verzekeren we jou het thuisgevoel weg van huis. We voorzien onder andere keukenmateriaal, huisraad, een BBQ op gas, vaatwasser, voldoende koelkasten, als ook een diepvries, wasmachine, droogkast,… Omdat we inzetten op rust en sereniteit garanderen we je ook een kwalitatieve nachtrust. Onze bedden en matrassen zijn van uitstekende kwaliteit.

Bovenstaande troeven maken van Mas Magique dé ideale verblijfplaats voor een gezin, familie of groep vrienden die gesteld zijn op rust en privacy. 

Ons vakantiehuis biedt heel wat mogelijkheden voor familievakanties, als trouwlocatie en van bedrijfsevenementen tot yoga- en mindfulness retreats. Vraag naar onze speciale voorwaarden voor yoga- en mindfulness retreats en brainstormsessies.

Benieuwd of Mas Magique iets voor jou is? Contacteer ons hier.